VITRINES FRIGORÍFIQUES A MIDA

En MTS Interiorisme Comercial som fabricants de vitrines frigorífiques a mida amb més de 25 anys d’experiència. 

Les nostres vitrines frigorífiques a mida estan construïdes amb materials d’alta qualitat i seguint els estàndards de qualitat i protecció del medi ambient.  

Al tractar-se de vitrines construïdes a mida, són exclusives i dissenyades de manera específica per a cada negoci, pel que ens adaptem a cadascun dels nostres clients.  

En funció de les necessitats del local comercial i del negoci, fabriquem la vitrina frigorífica exclusiva en disseny, mides i materials, perquè s’integri de manera natural en el conjunt del disseny del local.  

Diseño a medida de tus objetivos.
Treball realitzat per MTS Interiorisme Comercial.

Coneix les nostres vitrines frigorífiques 

Des de MTS Interiorisme Comercial dissenyem i fabriquem vitrines frigorífiques què garanteixen l´òptima conservació d´aliments frescos gràcies a una idònia instal·lació frigorífica concreta per a cada tipus de producte.

LA IMPORTÀNCIA DEL FRED EN UNA VITRINA FRIGORÍFICA

Factors a tenir en compte a l’hora de triar una vitrina expositora frigorífica 

No totes les vitrines expositores són iguals. Cada producte fresc té unes característiques de conservació diferent i a l’hora d´escollir una vitrina frigorífica cal tenir en compte el què es ven, com es ven i on es ven.  

Un sistema de fred adequat per a cada producte és el més important a l’hora de determinar la vitrina frigorífica que cobrirà les necessitats determinades d’un negoci.  

Conservació dels aliments en la vitrina expositora frigorífica 

No és el mateix el nivell de temperatura i humitat que necessita la vitrina expositora d’una carnisseria o polleria, què la d´una xarcuteria o especialitats de formatges. Amb el correcte sistema de fred per a cada tipus de producte, el client apreciarà el producte en perfecte estat i aspecte.

Un sistema de frío adecuado a cada producto es lo más importante a la hora de determinar la vitrina frigorífica que cubrirá las necesidades determinadas de un negocio.

Experiència en la fabricació de vitrines frigorífiques a mida.

Tenint en compte la importància d’una correcta elecció del fred en una vitrina frigorífica expositora, és bàsic assessorar-se per una empresa especialitzada. A MTS Interiorisme Comercial estudiem cada cas individualment i tenim en compte les necessitats concretes de cada client.  

Dissenyem i construïm vitrines frigorífiques a mida amb un sistema de fred completament personalitzat. 

Relació qualitat preu a l’hora de decidir-se per una vitrina frigorífica.

Avui en dia hi ha una gran oferta de vitrines estàndard, construïdes en sèrie, que no ofereixen les prestacions adequades. El fred no rendeix, l’eficiència energètica no és l’adequada, ressequen el producte i, per tant, fan que els aliments tinguin un aspecte què no és l´adequat i, com conseqüència d´això, una vida més limitada. Per aquest motiu, cal assegurar-se de que els materials empleats siguin de òptima qualitat, per garantir un correcte rendiment del sistema de fred i que els aliments exposats es conservin adequadament.

Li fem el pressupost sense compromís de la vostra vitrina expositora frigorífica! 

A MTS Interiorisme Comercial, realitzarem un estudi de les necessitats del seu cas, assessorant-lo per triar el tipus de fred i vitrina frigorífica més adequat  i amb les mides, característiques i dissenys determinants. Finalment, realitzarem un pressupost sense compromís, amb la millor relació qualitat-preu del mercat.

Vitrines Frigorífiques de excel·lent qualitat

ESCOLLIR UNA VITRINA FRIGORÍFICA

En el moment d’adquirir una nova vitrina frigorífica, poden sorgir varis dubtes. Per aquest motiu, des de MTS Interiorisme Comercial, el nostre departament tècnic l’assessorarà sobre les característiques més importants a tenir en compte a l’hora d´escollir una vitrina frigorífica per a una botiga d´alimentació o parada de mercat.

A l’hora d´escollir una vitrina refrigerada, s’han de tenir en compte una sèrie de factors:

1. Sistema de conservació de la vitrina frigorífica

Escollir el sistema de fred més adequat per a les característiques del producte a exposar és imprescindible. A MTS Interiorisme Comercial som experts en la fabricació de tot tipus de vitrines frigorífiques a mida.

Ja sigui de venda tradicional o autoservei, cadascuna de les nostres vitrines frigorífiques té un fred específic, per obtenir el màxim rendiment i el mínim consum.

Independentment del disseny de la vitrina, adaptem el sistema de fred més adequat per a cada negoci.

2. Materials de primera qualitat

En la fabricació de les nostres vitrines frigorífiques únicament utilitzem materials d’alta qualitat. Ja sigui tant d’acer inoxidable com de polièster, disposem d’estrictes controls de qualitat que garanteixen estanqueitat, neteja i durabilitat en totes les nostres vitrines..

3 Visibilitat i il·luminació

La forma en què el comprador percep l’aspecte dels productes que exposa és molt important.

Factors com l’alçada de l’exposició, la mida dels cristalls, la seva forma i qualitat són determinants per a l’èxit de les seves vendes. Així mateix, la qualitat de la llum i l’elecció del to o temperatura, és imprescindible per exposar de forma adequada el producte i ressaltar la seva frescor i colors.

Cal destacar que des de MTS Interiorisme Comercial recomanem que, en la mesura del possible, la vitrina de venda tradicional disposi del seu propi rail LED integrat, la qual cosa garanteix que no es creïn ombres i s’il·lumini directament el producte.

4 Disseny personalitzat

És important que l’aspecte de la vitrina expositora sigui atractiva i s´integri en la imatge del negoci. Al construir-se a mida, hi ha infinitat de tamanys i formes, així com opcions de materials que podem adaptar-se a les nostres vitrines frigorífiques.

Per a qualsevol consulta tècnica, tenim un equip tècnic amb àmplia experiència, en el correu  mts@mts.cat o al telèfon 93 752 20 54 o al mòbil 647 97 56 75.

Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?