FABRICACIÓ VITRINES FRIGORÍQUES A MIDA

A MTS som una empresa què compta amb experiència des de fa més de 30 anys. Fabriquem vitrines frigorífiques a mida úniques en el seu disseny, mides, decoració i tipus de fred, en funció de les necessitats de cada negoci.

Desenvolupem i construïm vitrines frigorífiques, murals refrigerats i mobiliari inoxidable. Fabriquem les millors vitrines frigorífiques a mida, així com un excel·lent mobiliari frigorífic per a ús comercial i hostaleria.

La vitrina frigorífica és l’element més important en un negoci d´alimentació, per a la perfecta conservació dels productes exposats, és imprescindible comptar amb una vitrina frigorífica i d’un sistema de refrigeració de la mateixa que siguin de la millor qualitat. A MTS.cat  fabriquem a mida els moble refrigerat que cada client necessita, no només en relació a l’espai, sinó també a l’estil, el material, el color o el disseny.

Estem especialitzats en la fabricació de mobiliari frigorífic per a tot tipus d’establiments d’alimentació, botigues o parades de mercat, i sigui el que sigui el tipus de venda, tradicional o d’autoservei.

Les nostres vitrines frigorífiques, en la seva base tant d’acer inoxidable com de polièster, estan dissenyades sota estàndards de qualitat estrictes i ofereixen les màximes garanties de qualitat, durabilitat i neteja.

Els materials escollits per recobrir les nostres vitrines frigorífiques i murals refrigerats són sempre de qualitat i aptes higiènicament, pràctics per aconseguir una còmoda i ràpida neteja i decorativament s’integren en el conjunt del disseny del local per crear ambients agradables i atractius per als clients.

Cada vitrina frigorífica de MTS Interiorisme Comercial és exclusiva.

Al tractar-se de mobiliari refrigerat fabricat a mida, es poden construir amb diferents tipus de vidres, abatibles, elevables, extraïbles, de llibre, etc.

Amb l’adequat sistema de refrigeració, les nostres vitrines frigorífiques i murals refrigerats garanteixen la perfecta conservació dels aliments frescos.

El nostre mobiliari refrigerat és únic i està dissenyat exclusivament per a cada comerç. Cada vitrina frigorífica, mural frigorífic o mobiliari inoxidable de mts.cat és diferent en mides, materials i característiques.

Destaquem que el nostre client és el professional especialitzat en xarcuteries, carnisseries, pastisseries, peixateries, fleques, fruiteries, bars, restaurants i parades de mercat.

Realitzem la reforma integral del seu local comercial. 

D’altra banda, en el nostre departament tècnic oferim assessorament per al desenvolupament i construcció de mobiliari exclusiu. El nostre equip l’acompanyarà durant tot el procés de reforma integral del seu local comercial. Per a més informació, contacti amb nosaltres!

Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?