Solucions de disseny de vitrines frigorífiques.

SOLUCIONS DE DISSENY DE VITRINES FRIGORÍFIQUES

Per MTS |08/10/2020 | Uncategorized @ca

Solucions de disseny de vitrines frigorífiques.

L’elecció de l’acabat perfecte per a una vitrina frigorífica és un aspecte bàsic per a l’harmonia decorativa d’un comerç d’alimentació.

És per això que els factors a tenir en compte per al disseny d’una vitrina són varis, i no tots corresponen a criteris estètics.

Abans de res, és primordial fer un estudi rigorós de les necessitats del client. Per a això, des de MTS, tenim en compte els següents aspectes:

Conèixer en quina mena de venda estarà destinada la vitrina, quin tipus de productes i com es volen exposar i vendre. 

Quin tipus de fred és el més adequat per a aquesta mena de producte i tipus de venda d’aquest.

Quant a les mesures, tindrem en compte que amplària d’exposició es necessita. Molt important valorar la grandària de la vitrina frigorífica i l’altura de treball, tenint en compte l’altura del venedor/a (estudi ergonòmic) i d’exposició del producte.

Si es requereix una reserva de fred a més de l’exposició, i, en aquest cas, opcions d’emmagatzematge, (safates, calaixos , reixetes,..)

Elecció de materials més adequats tant interiors com exteriors, concordes amb la decoració general del comerç.

Sobre de treball, mesura d’ample i material.

Valorar la il·luminació específica per als productes exposats.

Estudiar quin tipus de cristalls i obertura dels mateixos per a una correcta visual del producte i comoditat per a la seva neteja.

En MTS interiorisme comercial, fabriquem vitrines frigorífiques a mesura, per la qual cosa s’adapten a les necessitats concretes de cada negoci. Tots els detalls són importants per a buscar la solució més idònia en la fabricació d’una vitrina frigorífica. Si vol renovar les vitrines frigorífiques del seu negoci no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres. El nostre departament tècnic està a la vostra disposició a través del nostre correu electrònic mts@mts.cat , o bé també ens pot telefonar al 93 752 20 54 i/o 605 98 87 51. Demani pressupost sense compromís!

Compartir aquesta publicació:

MTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?