SERVEI INTEGRAL A EMPRESES

SERVEI INTEGRAL A EMPRESES

SERVEI INTEGRAL A EMPRESES

by MTS |9 desembre, 2020 | Uncategorized @ca

Servei Integral a Empreses.

Taulells, càmeres frigorífiques, cuines… Tots aquests elements són essencials en qualsevol empresa dedicada a l’alimentació i l’hostaleria i han de complir amb les mesures higièniques i de seguretat que estableix la normativa. A Metres Muntatges Integrals S.L. comptem amb més de 30 any d’experiència en la fabricació a mida de mobles d’acer inoxidable, vitrines i mobiliari refrigerat. 

Fabriquem mobles d’acer inoxidable i vitrines de polièster a mida adaptats a les necessitats dels nostres clients. Oferim un servei integral per a empreses d´ interiorisme, construcció o professionals especialitzats en hostaleria (restaurants, cafeteries, hotels, bars…) i menjar (fleques i pastisseries, carnisseries, peixateria, botigues i supermercats…), entre d’altres sectors. 

Les nostres vitrines frigorífiques d’acer inoxidable o políster estan construïdes sota estrictes controls de qualitat per garantir una correcta conservació o congelació dels aliments.  

Durant el procés, el nostre departament tècnic l’assessorarà a nivell tècnic i construirem els mobles frigorífics que requereix el seu projecte, amb la decoració i materials que ens indiquin.

Estem a la seva disposició per assessorar i fer-li un pressupost sense cap compromís a mts@mts.cat o al 93 752 20 54. Contacti amb nosaltres! També li esperem al nostre perfil de Linkedin.

Share this post:

MTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *