Qui Som

QUI SOM

Ens avalen més de 25 anys d’experiència desenvolupant idees, fabricant vitrines frigorífiques i construint botigues. Actualitzem l´estètica del comerç tradicional.

A mts.cat volem posar a la vostra disposició tota la nostra capacitat creativa que es mou entre el disseny i la practicitat.

Busquem solucions concretes per a la vostra empresa, estudiant les necessitats, la manera en que treballeu i les noves exigències del mercat. Mirant al futur, respectant el passat. És necessari optimitzar els processos de treball i augmentar la productivitat. La renovació és el camí lògic per activar les vendes.

Oferim un servei integral que abasta totes les fases del desenvolupament del projecte. Des de el concepte, fins l´execució. Interiorisme, disseny gràfic, merchandising i llicències.

El nostre projecte us oferirà una visió clara del que serà el vostre negoci mitjançant plànols, renders i un pressupost detallat de totes les actuacions que es portaran a terme, tant si es tracta d’una reforma parcial o general, claus en mà.

Per tot això, i siguent una empresa familiar comptem amb un equip propi que integrem professionals de la construcció, dissenyadors amb amplia experiència i col.laboradors externs de confiança. Amb l´avantatge de que sóm fabricants de vitrines frigorífiques.

Estem orgullosos de poder dir que els clients que han apostat per nosaltres augmenten les seves vendes i si és el cas, repeteixen.

Posarem tota la nostra energia i capacitat de treball per aconseguir l’objectiu comú de millorar el vostre negoci.