DISSENY I INTERIORISME COMERCIAL

Des de MTS Interiorisme Comercial treballem en la innovació i l’originalitat creativa amb dissenys originals, creant botigues úniques i incomparables.

La competència és molt gran en el sector del comerç, i a MTS treballem a diari per marcar la diferència creant locals comercials amb ambients que destaquen i conviden a la compra.

 

L’interiorisme comercial és un aspecte fonamental per diferenciar-se de la competència.

A MTS Interiorisme Comercial som conscients de que és molt important la creativitat i el disseny per crear el teu propi segell empresarial.

Hi ha diversos factors importants per al disseny del teu local comercial:

El disseny d’interiors d’un negoci és la millor targeta de visita, és la imatge d’una empresa i la millor arma diferenciadora de la seva competència.

El nostre equip l’ajudarà a comunicar, mitjançant el disseny del seu local comercial, la imatge que vol transmetre, potenciant els punts forts de la seva estratègia de venda.

“La importància de comptar amb un equip professional que dissenyi el local comercial del seu negoci l’ajudarà a vendre més”

A partir d´un estudi minuciós de les necessitats del seu local creem espais atractius, que donen protagonisme al producte, faciliten la feina i optimitzen l´espai del local comercial o parada de mercat.

Ens adaptem a les necessitats de cada client, des d´una actuació parcial, subministrant mobiliari frigorífic o canviant la imatge d´una manera puntual, o intervenint en totes les fases de l´obra oferint un servei total, claus en mà.

Com treballem a MTS Interiorisme Comercial? 

Des de MTS.cat, comptem amb una àmplia experiència en el sector, que ens ha portat a crear una metodologia de treball que crea una relació de confiança amb els nostres clients durant tot el procés.

 

 • Realitzem l’estat d’amidaments del local o parada.
 • Plànols de distribució de planta, il·luminació, materials, mobiliari, alçats i seccions. 2D
 • Dissenyem la proposta i fem elecció del acabats a partir de renders, recorregut virtual en format 3D.
 • Pressupost detallat per partides per no trobar extres innecessaris per omissions.
 • Llicències d’obres, projectes elèctrics i acústics.

 

Realitzem el nostre treball per tota espanya i França

Treballem en tot tipus de locals i parades de mercat, hem generat amb els anys una cartera de clients, a varis sectors del gremi de l´alimentació:

 

 • Carnisseries i Xarcuteries
 • Peixateries
 • Fruiteries
 • Polleries
 • Fruits Secs
 • Formatgeries
 • Restaurants
 • Bars o Cafeteries
 • Gra i llegums cuits
 • Pastisseria
 • Forn de pa

 

Disseny  de botigues i parades de mercat. 

En un primer contacte, realitzem un estudi de les necessitats del seu negoci per conèixer la seva manera de treballar, número de treballadors,  característiques del local, públic i clients a qui arriben o volen arribar, etc…

L’objectiu del equip tècnic  de MTS Interiorisme Comercial en aquesta primera fase és concentrar totes les i necessitats  dels nostres clients i projectar-los d´una forma simple, per poder-ho visionar d´una manera clara i senzilla.

En la distribució en planta disseny 2D valorem varies opcions per trobar la que millor compleixi amb les necessitats i operativa .

Una vegada realitzat el disseny en 2D, durem a terme el Projecte  3D. Aquest disseny 3D ens proporciona una visió real de com serà la imatge del local o parada de mercat, incorporant materials i colors.

Projectes 3D

La simulació i recreació en 3D exposa la visió de disseny de la seva botiga. L’animació 3D és una eina extraordinària per veure realment el final d’obra, la millor manera de veure volums, espais, colors i materials.

Mitjançant un render tridimensional presentem el nostre projecte de la seva botiga o parada de mercat. L’aparença del seu local vist en una fotografia, serà definitiu per entendre la distribució i el pressupost.

Des de un angle o varis punts de vista, reforcem la sensació de realitat en aquesta animació 3D.

El disseny 3D ens permet afegir, canviar o eliminar elements per afinar el projecte abans de la seva fabricació. En aquesta fase, l’equip de MTS té marge per a la creativitat i trobar el seu local ideal i la imatge final del seu negoci.

El disseny 3D també contribueix a acotar més encara el pressupost final.

Amb un tracte familiar i total claredat en els nostres pressupostos. Tant en el pressupost com en tot el procés, podràs veure una qualitat i un preu immillorable en el nostre sector.

El departament comercial de MTS Interiorisme Comercial compta amb anys d’experiència i treballem per a cada client un assessorament personalitzat per al seu projecte.

Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?