La lluita contra el plàstic

LA LLUITA CONTRA EL PLÁSTIC

Per MTS |20/10/2020 | Uncategorized @ca

La lluita contra el plàstic

El problema de el plàstic és un problema global que ens concerneix a tots. En poc més de 50 anys l’ús de plàstic en tots els àmbits de la nostra vida ha augmentat exponencialment i totes les indústries ho usen per a crear els seus productes: des del sector de l’automoció fins a la indústria tèxtil, la construcció i per descomptat, els embalatges del menjar dels supermercats.

Aquests materials, en moltes ocasions, tenen una vida molt curta, però triguen centenars d’anys a degradar-se i acaben contaminant el medi ambient. Els científics malden per trobar una solució al problema. Des de la invenció de nous materials biodegradables que substitueixin al plàstic fins a aconseguir enzims i organismes que es “mengin” el plàstic. No obstant això encara queda molt camí per recórrer en la lluita contra el plàstic. I com no podia ser d’una altra manera, les empreses també han començat a aportar el seu granet de sorra en aquesta lluita global. És per això, que cada vegada més les empreses espanyoles opten per un model de negoci eco-friendly. Una de les mesures adoptades en supermercats i botigues és l’eliminació de bosses de plàstic, canviant-ho per l’ús de bosses de cartó o tela. 

Cada dia tant en grans com petits supermercats, parades de mercat, restaurants i hostaleria, opten per alternatives més sostenibles per al seu negoci. Aquest aspecte és un valor afegit els clients valoren a l’hora d’anar a un comerç, hotel o restaurant. 

Des de MTS, construïm vitrines murals refrigerades a mesura, i amb els materials i colors més adequats per a cada espai. Amb el sistema de refrigeració òptim per a la conservació del producte que es desitja exposar i la il·luminació que potenciï la seva frescor i matisos. 

L’objectiu és refrigerar correctament el producte, alhora que respectem el medi ambient. Per a més informació, no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres tant per correu electrònic: mts@mts.cat, com trucant al 93 752 20 54. Els esperem!

Compartir aquesta publicació:

MTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?