DISSENY CORPORATIU

La imatge i la comunicació d’un negoci són punts clau, cada local comercial ha d’ajudar a expressar el que volem que transmeti la nostra empresa. 

A MTS Interiorisme Comercial creem una marca i dissenyem una identitat visual per definir la imatge del negoci davant del públic.

Desenvolupament i creació del Disseny Corporatiu per al seu negoci.

També dissenyem el seu logotip des de zero o bé, si és necessari, el modifiquem perquè el seu negoci ofereixi una imatge de actualitat i èxit. Un disseny personalitzat amb un logotip únic i diferent de la competència , acord amb l’activitat i el reflex de la filosofia i el caràcter del seu negoci.

Dissenyem una imatge guanyadora per al seu negoci amb un efecte WOW.

El disseny corporatiu ajuda a un comerç a exposar-se d’una manera atractiva i acurada, creant al mateix temps confiança als seus clients. El disseny de la seva imatge corporativa és un aspecte fonamental en qualsevol projecte de branding per crear un efecte positiu en la ment i el cor dels compradors, influint en el seu propòsit de compra.

Des MTS Interiorisme Comercial dissenyem la imatge visual de la seva marca, potenciant els seus productes, serveis, missatges i comunicació.

Oferim un servei 360º per aconseguir l’èxit del seu negoci.

Oferir un bon producte o servei és molt important de cara al client. Però, de què serveix això si l’empresa no pot ser identificada fàcilment pels clients potencials?

Un dels primers passos que fem a MTS Interiorisme Comercial, és establir la marca de la seva empresa com a eix conductor de l’harmonia amb el seu comerç. Tot és un conjunt i tot suma. Donem importància i rellevància a la marca comercial per que es reconegui ràpidament davant els clients, perquè es familiaritzin visualment amb l’empresa a través de l’ús d’elements gràfics representatius que transmetin un concepte coherent.

Oferim un servei personalitzat per al seu negoci.

Contacti amb nosaltres per a més informació!

Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?