CONSERVACIÓ I CONGELACIÓ

Conservació i congelació

CONSERVACIÓ I CONGELACIÓ

by MTS |30 desembre, 2020 | Uncategorized @ca

Conservació i congelació.

A Metres Muntatges Integrals s.l., tenim anys d’experiència en la construcció de vitrines frigorífiques  i mobiliari refrigerat per a tot tipus de negocis d’alimentació, vitrines personalitzades per a botigues d’alimentació i parades de mercat, adaptant-nos a les necessitats del client i a les característiques de l’espai.  

Disposar d’instal·lacions frigorífiques o de congelació creades especialment per a un negoci és molt important per aconseguir millors resultats.  

La personalització de les vitrines permet un major aprofitament de l’espai i que els productes mantinguin una temperatura i humitat òptimes.  

Les nostres vitrines estan dissenyades amb la tecnologia més avançada i materials de òptima qualitat, per aconseguir un rendiment òptim en el rendiment del fred, ja sigui conservació o congelació. 

La refrigeració correcta i la  compensació de la circulació de la velocitat de l’aire permetrà una correcta conservació o congelació del producte. 

A diferència de la gamma de vitrines estàndard existents en el  mercat, les nostres vitrines ja siguin de conservació o congelació, es poden fer amb mesures especials, colors, il·luminació i vidres, únics i exclusius per a cada moble. 

Desde Metres Muntatges Integrals, el nostre departament tècnic està a la seva disposició per assessorar-vos en  tots els aspectes de la construcció. No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres mts@mts.cat o al 93 752 20 54.

Share this post:

MTS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *