PARADES DE MERCAT

Per MTS |12/11/2021 |0 Comentaris | Sense categoria, Sense categoria, Sense categoria

Busquem solucions concretes per la vostra parada de mercat, optimitzant l’espai, estudiant les vostres necessitats i adaptant-les a les noves exigències del mercat. Cal optimitzar els processos de treball i augmentar la productivitat. La renovació és la manera lògica d’activar les vendes.

A el reduït espai d’una parada de mercat, donem especial importància a l’ergonomia, que és la disciplina que s’encarrega del disseny de llocs de treball, eines i tasques, de manera que coincideixin amb les característiques fisiològiques, anatòmiques, psicològiques i les capacitats del treballador. Busquem l’optimització dels tres elements del sistema, humà-màquina-entorn.

Actualitzem l’estètica del comerç tradicional.

El nostre objectiu és millorar el vostre negoci. Mirant al futur, però respectant el passat. Aprofitant la teva experiència, però adaptant-la a les noves tendències del comerç actual.

T’oferim un servei integral, distribució de l’espai, disseny de la parada, execució d’obra,

disseny corporatiu, marxandatge i llicències.

Per a qualsevol dubte tècnic, el nostre contacte, mts@mts.cat o trucant al 937 522 054

L´ERGONOMIA EN EL TREBALL

Per MTS |04/11/2021 |0 Comentaris

L’ergonomia és l’estudi del treball en relació amb el lloc de treball i els treballadors. La importància de passar la jornada laboral en un ambient saludable és un aspecte que cada vegada es cuida més a les empreses i en MTS.cat ho tenim en compte.

L’avanç de la tecnologia i la informàtica han fomentat cada vegada més la creació de llocs de treball en què s’adopten postures que, encara que són còmodes respecte a altres treballs més durs físicament, si no es cuiden adequadament poden donar lloc a molèsties i malalties que empitjoren tant la qualitat de vida com la de les tasques a realitzar.

La importància de passar la jornada laboral en un ambient saludable és un aspecte que es té cada vegada més en compte a les empreses, i aquestes millores també s’han de portar al món de l’alimentació.

L’àrea de treball ha d’estar dissenyada per facilitar i simplificar el treball de la persona que exerceix la seva tasca en ell. S’han de tenir en compte aspectes com les altures del mobiliari, l’accessibilitat, el nombre de llocs de treball, la temperatura o les característiques dels materials que s´utilitzen.

A MTS.cat construïm vitrines frigorífiques i mobiliari per a hostaleria a mida, pel que donem resposta a problemes d’accessibilitat a productes o altures de treball inadequades, que provoquen, amb el temps, lesions i problemes d’esquena.

Els assessorem sense compromís el nostre departament tècnic mts@mts.cat o al 93 752 20 54.

SUPERFICIES DE TREBALL (SOLID SURFACE)

Per MTS |22/10/2021 |0 Comentaris | Blogs

Com a fabricants de Vitrines Frigorífiques a mida, treballem amb tot tipus de materials i assessorem sobre els més adequats i innovadors del mercat. En aquesta ocasió, analitzem un material que utilitzem habitualment.

Solid Surface és un material sintètic fabricat per diverses marques, que genèricament s’anomena Corian per DuPont, que va començar a comercialitzar-lo el 1967. Es compon d´1/3 de resina acrílica i 2/3 de mineral.

1. És un material apte per a exteriors, que no es veu afectat per la radiació ultraviolada.

2. Les peces de Corian s’uneixen amb adhesius especials que eliminen les juntes, permetent obtenir objectes de grans dimensions i d´aparença contínua.

3. No és porós. Els desperfectes lleus es poden eliminar per fregament amb netejadors no abrasius o per poliment; i els greus es poden reparar localment…

4. És un material inert i, en cas d’incendi, els gasos de la seva combustió no són tòxics.

5. És totalment impermeable i antibacterià, el que fa que sigui una bona opció per a ser usat en botigues d’alimentació on es requereix 100% d´higiene.

6. No es deforma a temperatures inferiors a 205º

7. Al no tenir porus, resisteix bé les taques, i únicament és sensible a productes químics com la acetona i certs dissolvents.

En MTS.cat, vam optar per la utilització d’aquest material en moltes ocasions, per a l’acabat de les nostres Vitrines Frigorífiques a mida. Té òptim resultat com a sobre de treball, aigüeres, acabats decoratius i reixes de ventilació.

Estem a la seva disposició per assessorar-lo i fer un pressupost sense compromís a mts@mts.cat o al 93 752 20 54.

SOLUCIONS INTEGRALS PER OBRADORS

Per MTS |08/10/2021 |0 Comentaris

L´obrador és una part important d´un comerç d’alimentació.

A més de ser el lloc on es produeix o acaba el producte que es ven, pot convertir-se, en alguns casos, en un reclam si es dissenya de manera que es vegi des d’on es troba el client, oferint un plus de transparència, artesania i neteja.

És imprescindible fer un estudi exhaustiu de les necessitats de l’empresa i de les rutines de treball del personal. Adaptar-se a les dimensions del local comercial o parada de mercat optimitzant l’espai.

A mts.cat, tenim una àmplia experiència en la construcció a mida de mobiliari inoxidable. Mobles refrigerats, taules de treball, piques, rentamans, armaris, prestatgeries….

En un constant esforç per innovar i millorar la qualitat del nostre mobiliari, construïm sota estrictes controls de qualitat i seguretat.

Per a qualsevol assessorament tècnic, i pressupost sense compromís, estem a la seva disposició en mts@mts.cat o al telèfon 937 522 054.

ECONOMIA : VITRINES A MIDA

Per MTS |30/09/2021 |0 Comentaris | Blogs

A mts.cat construïm vitrines frigorífiques a mida des de fa 30 anys.

Combinem el disseny més atractiu amb la més alta tecnologia per a la conservació d’aliments.

Per què escollir una vitrina frigorífica a mida?

  • Optimització de l’espai. Aprofitant al màxim l’espai, depenent de les característiques del local o comerç. MÉS ESPAI D’EXPOSICIÓ
  • Ergonomia. Fent un estudi de les rutines de treball del personal, aconseguim adaptar les altures i mides generals de les vitrines per aconseguir el màxim confort, evitant males postures i lesions.

EVITAR BAIXES I LESIONS POSTURALS

  • Característiques del negoci. Estudiant les necessitats de cada client, construïm vitrines refrigerades específiques per a cada negoci, venda tradicional, autoservei o venda assistida.

OPTIMITZACIÓ DE VENDES

  • Estètica única. Creem un disseny únic acord amb l’estètica general del local i amb els materials més adequats.

DISSENY ÚNIC

  • Sistema de fred. Les nostres vitrines refrigerades estan fabricades amb la tecnologia més avançada per optimitzar el consum, obtenir el màxim rendiment i la millor conservació dels productes exposats.

REDUCCIÓ DE LA DESPESA ENERGÈTICA

Les vitrines refrigerades de mts.cat són sinònim de qualitat.

Optimitzant els processos productius, garantim la millor relació qualitat preu del mercat.

MURALS I REFRIGERADORS SEMIMURALS

Per MTS |23/09/2021 |0 Comentaris | Sense categoria

Construïm murals i semimurals frigorífics a mida.

Ideals per exposar productes frescos, envasats o retractilats per a un tipus de venda d’autoservei.

Els nostres murals frigorífics estan fabricats sota estrictes controls de qualitat.

En funció de les mides, aconseguim el màxim estalvi en el consum energètic i la mínima pèrdua de fred.

Amb base inoxidable, el disseny interior i exterior dels nostres murals i semimurals refrigerats es poden personalitzar, amb colors i materials diferents.

D’aquesta manera, integrem la vitrina refrigerada amb la resta de la decoració de la parada de mercat o botiga d’alimentació.

Així mateix, és possible triar el tipus de tonalitat led segons conveniència i tipus de producte.

D’altra banda, aconseguim el màxim estalvi en el consum energètic i una mínima pèrdua de fred.

La tendència del mercat actual s’inclina cap a un tipus de venda ràpida, lliure servei.

Els murals i semimurals frigorífics ofereixen la possibilitat d’exposar els productes de maneres diferents.

Prestatgeries il·luminades, varetes o diferents sistemes d´exposició en un mateix mural, ofereixen una exposició versàtil i atractiva.

Per a qualsevol assessorament tècnic i pressupost limitat a les necessitats de qualsevol negoci, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per correu electrònic mts@mts.cat o al telèfon 93 752 20 54.

ARMARIS REFRIGERATS AMB PORTES DE VIDRE

Per MTS |16/09/2021 |0 Comentaris | Sense categoria

Un armari expositor refrigerat és un tipus especial de nevera de panell frontal il·luminat per utilitzar principalment en els sectors de l’hostaleria, pastisseria i alimentació.

Aquests armaris expositors refrigerats amb porta de vidre combinen totes les prestacions d´una nevera industrial amb un expositor que queda visible a el públic.

Per què portes de vidre per a un armari expositor refrigerat?

El vidre del expositor compleix una important funció: permet veure els productes que es troben en el seu interior sense necessitat d’obrir constantment la porta. El vidre és visualment atractiu i el seu estil modern permet adaptar-lo fàcilment a qualsevol racó del local.

El sistema de tancament de les portes de la nevera està fabricada exclusivament per obtenir una excel·lent estanquitat i així evitar la pèrdua de fred. El doble envidrament és per recuperar el fred ràpidament.

Són ideals i estan exclusivament dissenyats per al tipus d’aliment que es vol conservar.

Avantatges i beneficis dels amaris expositors amb porta de vidre

Estalvi energètic

Les portes de vidre i la il·luminació interior permeten al consumidor observar els productes sense necessitat d´obrir les portes. I escollir concretament el producte.

S´evita la pèrdua de fred i s´estalvia llum.

2 Atractius pel client

Les neveres expositores amb portes de vidre estan dissenyades per captar l’atenció dels clients, el que es tradueix en majors vendes. L’exposició atractiva és la millor promoció.

3 Mantenir la temperatura constant

Les portes de la nevera en una botiga o comerç  s’obren i tanquen contínuament, però l’equip està dissenyat per mantenir la temperatura del producte.

4 Disseny personalitzat

Els nostres armaris refrigerats a mida estan dissenyats en exclusiva per a cada projecte, de manera que queda completament integrat en la imatge general que es requereixi per a cada local comercial.

TRIAR UNA VITRINA FRIGORÍFICA

Per MTS |23/08/2021 |0 Comentaris | Sense categoria

Segurament estigui pensant en adquirir una nova vitrina frigorífica i en aquests moments siguin molts els dubtes que se li plantegen.

Per aquest motiu, des de MTS.cat volem assessorar-li sobre quines són les característiques més importants a tenir en compte a l’hora de triar una vitrina frigorífica per a una botiga d’alimentació o parada de mercat.

A l’hora d´escollir la seva Vitrina refrigerada, ha de tenir en compte una sèrie de factors:

1 Sistema de conservació de la vitrina frigorífica

Escollir el sistema fred més adequat a les característiques del producte a exposar és imprescindible.

A MTS.cat som experts en la fabricació de tot tipus de vitrines frigorífiques a mida.

Ja siguin vendes tradicionals o d’autoservei, cadascuna de les nostres vitrines frigorífiques té un fred específic, per oferir el màxim rendiment i un mínim consum.

Independentment del disseny de la vitrina, adaptem el sistema de refrigeració més adequat per a cada negoci.

2 Materials de primera qualitat

En la fabricació de les nostres vitrines frigorífiques únicament utilitzem materials d’alta qualitat.

Tant inoxidable com de polièster, disposem d´estrictes controls de qualitat que garanteixen estanqueïtat, neteja i durabilitat en totes les nostres vitrines..

3 Visibilitat i il·luminació

Per a qualsevol professional de l’alimentació, la forma en què el comprador percep l’aspecte dels productes que exposa és molt important.

Factors com l’alçada de l’exposició, la mida dels vidres, la seva forma i qualitat són determinants per a l’èxit de les seves vendes.

Així mateix, la qualitat de la llum i l’elecció del to o temperatura, és imprescindible per exposar de manera adequada el producte i ressaltar la seva frescor i colors.

Cal destacar que des de MTS.cat recomanem que, en la mesura del possible, la vitrina de venta tradicional, disposi del seu propi carril led integrat, cosa que garanteix que no es creïn ombres i s’il·lumini directament el producte.

DISSENY PESCADERIAS

Per MTS |16/08/2021 |0 Comentaris | Sense categoria

La renovació és el camí d’activar les vendes, i en el cas de les peixateres també és important oferir una imatge actual i moderna.

En MTS construïm peixateria amb caràcter propi, espais dinàmics que incorporen elements que són tendència actualment:

  • Materials innovadors i formes suaus
  • Incorporar vitrines frigorífiques i murals refrigerats per vendre una gamma de productes que abans eren exclusius a supermercats.
  • Crear, sempre que sigui possible per les característiques del lloc o parada del mercat, una zona de degustació per oferir al client la possibilitat de provar el mateix producte que s´exposa fresc.
  • Col·locar un viver que sempre és un reclam atractiu.
  • Crear una identitat corporativa. Una imatge atractiva amb un logotip, que s’utilitzarà per identificar el negoci, en targetes, papers i embolcalls. En xarxes socials, webs o mitjans de venda.

Farem un projecte integral adaptat a les necessitats del seu negoci i a la projecció i imatge que vulguis donar al client potencial. No dubti en contactar amb nosaltres en mts@mts.cat o al 937 522 054, posarem la nostra experiència de més de 30 anys en la fabricació i muntatge de peixateries i comerços  d’alimentació en general.

SOSTENIBILITAT I OPCIONS ECOLÒGIQUES

Per MTS |09/08/2021 |0 Comentaris | Sense categoria

 

L’interès per la sostenibilitat i la preocupació per l’impacte que el comportament dels consumidors pot tenir en el medi ambient és una tendència important en els últims temps. Això comportarà grans canvis en el sector de l´alimentació, ja que els consumidors estan cada vegada més compromesos a prendre decisions ètiques, sostenibles i ecològiques.

La tendència és més clara a Europa, especialment al Regne Unit, on els supermercats ja responen a aquesta demanda.

Els consumidors “millenials” també influeixen cada vegada més en la forma en què mengem, prenent decisions més saludables, moltes de les quals reflecteixen les seves preocupacions sobre la sostenibilitat i el medi ambient, inclosa la compra de productes ecològics.

En qualsevol cas, l’experiència passada suggereix que les vendes de productes ecològics són bastant sensibles al clima econòmic. Si les relacions comercials dels Estats Units o el Brexit tenen efectes econòmics negatius, els consumidors poden prioritzar el preu per sobre de qualsevol altre criteri. No obstant això, llevat que es produeixi una recessió, esperem que les opcions d’aliments ecològics siguin més populars.

Amb els productes frescos, com la carn ecològica, els productes lactis i les fruites i verdures, és doblement important minimitzar les pèrdues a través de previsions precises.

A MTS fem que el disseny comercial sigui atractiu i eficient. Adequat per a noves tendències de mercat.

Per a consultes i pressupostos sense compromís, contacti amb mts@mts.cat o al 937 522 054

Abrir chat
1
Hola!
En què podem ajudar-te?