Parades de Mercat

Parades de Mercat

Busquem solucions concretes per la vostra parada de mercat, optimitzant  l’espai, estudiant les vostres necessitats i adaptant-les a les noves exigències del mercat. Es necessari optimitzar els processos de treball i augmentar la productivitat. La renovació és el camí lògic d´activar les vendes.

Dins l’espai reduït d´una parada de mercat, donem especial importància a l’ergonomia, que és la disciplina que s´encarrega del disseny de llocs de treball, eines i tasques, de manera que coincideixin amb les característiques fisiològiques, anatòmiques psicològiques i les capacitats del treballador. Busquem l´optimització dels tres elements del sistema, humà-màquina-ambient.

BRAGULAT1

Actualitzem l’estètica del comerç tradicional. 

El nostre objectiu es millorar el vostre negoci. Mirant al futur, però respectant el passat. Aprofitant la vostra experiència, però adaptant-la a les noves tendències del comerç actual.

Us oferim un servei integral, distribució de l’espai, disseny de la parada, execució de l´obra, disseny corporatiu, merchandising i llicències.

 

aviram4

Abrir chat
1
Hola!
¿En que podemos ayudarte?