Botigues

Botigues

Coneixent les característiques de la vostra feina, horaris, esforç físic i mecànic, posicions corporals, etc. donem  especial  importància a l’ergonomia que es la disciplina que s´encarrega del disseny de llocs de treball, eines i estris de treball, de manera que coincideixin amb les característiques fisiològiques, anatòmiques, psicològiques i les capacitats del treballador. Busquem l´optimització dels tres elements del sistema, humà-màquina-ambient.

Busquem solucions concretes per la vostra botiga, optimitzant l´espai, estudiant les vostres necessitats i adaptant-les a les noves exigències del mercat. Es necessari optimitzar els processos de treball i augmentar la productivitat.
La renovació és el camí lògic per activar les ventes.

PASTA

Actualitzem l´estètica del comerç tradicional, creant espais que provoquen emocions.

El nostre objectiu és millorar el vostre negoci. Mirant al futur, respectant el passat.  Aprofitant la vostra experiència, però, adaptant- la a les noves tendències del comerç actual.

Us oferim un servei global, distribució de l´espai, disseny del mateix, execució d´obra, disseny corporatiu, merchandising i llicències.

 

Panorama

Abrir chat
1
Hola!
¿En que podemos ayudarte?